Hjælp - betalingsinformation

På betalingssiden præsenteres et samlet billede af din booking hos Airngo samt funktioner for at betale din booking.

Betaling

 

Her præsenteres det beløb, der skal betales, samt seneste tidspunkt for at gennemføre betalingen, for at vi skal kunne garantere din booking.

 

På airngo.dk kan du betale gennem:


Mastercard *
VISA*

 

På en del af vores produkter kan vi kun tilbyde et mindre udvalg af betalingsalternativer. De alternativer, der vises på siden, er de, der tilbydes for din bestilling. 

Efter at din rejse er betalt, får du en mail til den e-mailadresse, som du angav i forbindelse med angivelsen af personoplysninger. Der modtager du mere information om din rejse. 

* Ved betaling med kredit- eller betalingskort accepterer vi kun kort, som er udstedt i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Hvis du har et kort, der indgår i Visas sikkerhedsløsning for internettet (Verified by Visa) eller MasterCards sikkerhedsløsning for internettet (MasterCard Securecode), skal du angive et kodeord ved betaling på vores side. Dette kodeord får du fra din kortudsteder.

Din bestilling / Vise rejseplan

Her præsenteres en samlet oversigt over de rejsende og produkter/tjenester, som du har booket på airngo.dk. Totalprisen, som præsenteres, er for hele rejseselskabet.

Annuller booking

Du kan annullere din booking, så længe den ikke er betalt. Har du betalt din rejse og vil annullere den, beder vi dig kontakte os.