Afbestillingsgaranti

Afbestil rejsen og få penge tilbage!

Af og til sker der uforudsete hændelser. Måske vil chefen ikke give dig ferie, eller måske får du dit drømmejob. Dårligt vejr eller uroligheder på rejsemålet gør måske, at du vil aflyse rejsen, eller også møder du den store kærlighed og vil hellere blive hjemme. Rejsen kolliderer måske med et bryllup, eller du eller en i din nærhed bliver pludselig syg. Med vores Afbestillingsgaranti slipper du for at bekymre dig – sker der noget uforudset, kan du nemt afbestille din rejse og få penge tilbage.

Sådan fungerer det
Du kan tilføje Afbestillingsgaranti, når du booker din rejse hos os, og tjenesten koster mellem 95-995 kr/person. Hvis du derefter afbestiller rejsen, får du op til 25.000 kr/person tilbage for de købte flybilletter. Du får ikke tilbagebetalt det beløb, du betalte for Afbestillingsgarantien, og der er også en selvrisiko på samme beløb.

Eksempel: Hvis du bookede en rejse til 7.550 kr og i derudover betalte 495 kr for Afbestillingsgarantien, får du ved afbestilling tilbagebetalt 7.055 kr.

Ingen besværlige regler - intet krav om læreerklæring
Med en traditionel afbestillingsbeskyttelse skal du have en lægeerklæring for at få penge tilbage for en rejse, du ikke længere kan tage på. Med vores unikke Afbestillingsgaranti slipper du for besværlige regler og kan afbestille af mange forskellige grunde, uden krav om erklæringer.

Afbestil frem til 3 timer inden påbegyndt rejse

Du kan afbestille rejsen helt frem til 3 timer inden afrejse. Du skal bare kontakte os via vores kontaktformular, så hjælper vi dig. Hvis afbestilling sker uden for vores åbningstider, med kort tid til afrejse, kontakter du også det aktuelle flyselskab.
 

Bemærk, at du kun at tilføje Afbestillingsgaranti på rejser, som du booker hos Airngo, og tjenesten kan kun tegnes i forbindelse med, at du booker din rejse – den kan ikke tilføjes senere.

Vilkår:

Følgende vilkår regulerer aftaleforholdet mellem Airngo og dig som rejsende, hvis du vælger at bestille Afbestillingsgaranti, som er Airngos tillægstjeneste for afbestillingsbeskyttelse.

 

1. Præmier og selvrisiko

1.1    Præmien for Afbestillingsgarantien varierer afhængigt af blandt andet rejsens pris. Den pris, som angives ved købet, er gældende.

 

1.2    Ud over præmien gælder også en selvrisiko, for det tilfælde at  kunden vælger at gøre brug af sin Afbestillingsgaranti og afbestille sin rejse. Selvrisikoens beløb er det samme som beløbet for præmien, som blev betalt i forbindelse med bookingen.

 

 

2. Vilkår

2.1 Hvad der er omfattet af vores Afbestillingsgaranti

2.1.1 Vores Afbestillingsgaranti gælder for rejser med rutefly samt for hotelbooking og ved leje af bil.

 

2.1.2 Afbestillingsgarantien er personlig. Alle rejsende, som er omfattet af den bookede rejse, skal dermed have tegnet hver sin Afbestillingsgaranti. Hvis der kun er booket hotel, behøver der ikke være tegnet afbestillingsgaranti for børn under tolv (12) år, idet disse er omfattet af værgens/den voksne rejsendes afbestillingsgaranti i denne sammenhæng.

 

2.1.3    Afbestillingsgarantien dækker en rejseudgift på max 25.000 danske kroner per person og rejse. Beløb derudover dækkes ikke af Afbestillingsgarantien. Med rejseudgift menes beløb for flybillet, inklusive eventuelt bagagegebyr og pladsgebyr. Andre tillægstjenester eller mer- og omkostninger, der opstår som følge af afbestillingen, er ikke omfattet af Afbestillingsgarantien.

 

2.1.4 Ved booking af hotel eller lejebil fordeles udgiften på samtlige rejsende. I de tilfælde, at antallet af rejsende bliver mindre, men bookingen beholdes, sker der ingen deltilbagebetaling.

 

2.2 Gyldighed og betaling

2.2.1    Afbestillingsgarantien skal bookes og betales senest samtidigt med den rejse, som Afbestillingsgarantien gælder. Afbestillingsgarantien gælder kun for den rejse, som tjenesten er købt til.

 

2.2.2    Afbestillingsgarantien gælder ved afbestilling i forbindelse med uforudsete hændelser som for eksempel:

(i)    du kan ikke få ferie,

(ii)    du bliver sagt op på dit arbejde og skal søge eller starte på et nyt arbejde,

(iii)    en naturkatastrofe forhindrer dine rejseplaner,

(iv)    du bliver ramt af en flyselskabskonkurs,

(v)    der er uroligheder på dit rejsemål,

(vi)    ulykkestilfælde, akut sygdom eller dødsfald rammer dig, en nær pårørende, medrejsende eller en, du agter at besøge, eller

(vii)    lignende.

 

2.2.3 Kvitteringerne, eller i forekommende tilfælde kvitteringerne, skal specificere, at Afbestillingsgaranti er blevet tegnet. Hvis afbestillingsgarantien gælder lejebil, skal billejekvitteringen, for ved bookingen angiven referenceperson specificere, at afbestillingsgarantien er tegnet. Kvitteringen/Kvitteringerne bliver dermed et Afbestillingsgarantibevis, hvilket er nødvendigt for en gyldig afbestillingsbeskyttelse.

 

2.2.4    Afbestillingsgarantien begynder at gælde, når Airngo har modtaget betaling for præmien, og ophører med at gælde tre (3) timer før rejsen påbegyndes. Rejsen betragtes som påbegyndt på det tidspunkt, hvor det senest var muligt for den rejsende at checke ind til rejsen i den aktuelle lufthavn. Ved rejser, der omfatter både ud- og hjemrejse (tur/retur), kan Afbestillingsgarantien kun benyttes inden udrejsens start som anført ovenfor. Det er ikke muligt kun at afbestille en del af en flyrejse (fx hjemrejse) ifølge Afbestillingsgarantien. Hvis afbestillingsgarantien udelukkende gælder lejebil, ophører afbestillingsgarantien med at gælde tre (3) timer før det tidspunkt, da det tidligst ville være muligt at afhente lejebilen. Hvis afbestillingsgarantien udelukkende gælder hotel, ophører afbestillingsgarantien med at gælde tre (3) timer før det tidspunkt, da det tidligst ville være muligt at checke ind på hotellet.

 

2.2.5 Hvis rejsen omfatter en kombination af rutefly, hotel og/eller lejebil kan afbestillingsgarantien kun benyttes under forudsætning af, at rejsen ifølge ovenstående ikke er blevet påbegyndt, eller at afbestillingsgarantien ikke er ophørt for det første delmoment i rejsen. I de tilfælde afbestillingsgarantien omfatter en kombination af rutefly, hotel og/eller lejebil, kan et enkelt produkt afbestilles i afbestillingsgarantien. Afbestillingsgarantien er da opbrugt og gælder ikke for resterende produkter. En ny Afbestillingsgaranti kan tegnes for resterende produkter i forbindelse med afbestilling.

 

3 Afbestilling

3.1    Afbestilling skal foretages til Airngo via en kontaktformular, der kan ses på vores hjemmeside. I tilfælde af, at afbestilling sker uden for vores åbningstider, med kort tid til afrejse, afbestiller du direkte hos det aktuelle flyselskab.

 

3.2    Afbestillingsgarantien er personlig, og eventuelle merudgifter for medrejsende, som ikke har tegnet Afbestillingsgarantien, omfattes således ikke af Afbestillingsgarantien og bliver ikke kompenseret ved afbestilling.

 

3.3    Tilbagebetaling sker i normalt inden for to (2) uger fra afbestillingen. Tilbagebetaling foretages sædvanligvis til samme betalingsmiddel, som blev anvendt ved betaling af rejsen.

 

4 Øvrigt

4.2    Airngo forbeholder sig ret til ved mistanke om misbrug at nægte rejsende køb af Afbestillingsgarantien.